Stort udvalg af brugte BMW’er

Få fingre i den tyske drømmebil

Hører du til dem, der bare drømmer om at kunne parkere en stor, lækker BMW i garagen, så er du ikke alene. BMW har siden virksomheden i München kom til verden i 1916 fascineret verden over med deres biler og motorcykler. BMW begyndte at fremstille motorcykler i 1923, mens de første egenudviklede biler forlod fabrikken i 1934. Siden har der ligesom været en særlig aura af selvtillid over det at eje en BMW. Er du kørende i så lækker en bil, så har du styr på tingene. Derudover kan BMW tilbyde køreglæde, som få andre bilproducenter kan matche. Med blandt andet lædersæder og varme i hele kabinen, samt ikke mindst en motor der spinder, som en kattekilling, vil du aldrig køre i andre biler, når du først har oplevet glæden ved en BMW.

Spar afgiften på en brugt BMW

Når BMW fabrikken nu leverer sådan et pragteksemplar af en bil, kan det undre, at der ikke kører flere af dem rundt på de danske landeveje. Dette skyldes to ubehagelige ord, skatter og afgifter. Det er vanvittig dyrt at købe ny bil i Danmark, og det betyder, at få herhjemme har råd til at købe en fabriksny BMW. Men så er det jo heldigt, at du bare kan købe din BMW brugt. Det bedste sted at gøre en god handel er hos Biltorvet, hvor du altid kan finde den rette brugte BMW.

Tysk grundighed giver meget køreglæde

Hos Biltorvet finder du flere tusinde forskellige brugte BMW-modeller. Biler hvor den største del af de høje afgifter er betalt af den tidligere ejer. Men da BMW bygger på tysk grundighed, så kan du stadigvæk få rigtig meget køreglæde i en BMW, selvom den ikke er helt ny. Biltorvet er Danmarks største portal for nyere brugte biler. Her er der gode muligheder for til en fair pris at finde din næste drømmebil. Bliver det en BMW, så vil du hurtigt opdage, hvordan design, køreegenskaber, kvalitet og luksus går op i en højere enhed.