Sådan kommer du i gang med Power Platform

advertorial

Ønsker du at komme i gang med Power Platform? Hvis ja, er dette indlægget for dig. I dette indlæg giver vi dig et overblik over, hvad Power Platform er, og hvordan du kan komme i gang med at bruge det. Du vil hurtigt erfare, at det er meget brugervenligt og en god investering til din virksomhed. Så læs med her nedenfor!

 

power platform kurser

 

Hvad er Power Platform?

Power Platform er en samling af cloud-baserede tjenester, der er designet til at hjælpe virksomheder med at oprette og administrere tilpassede applikationer, der kan automatisere forretningsprocesser og skabe vækst. Power Platform forenkler applikationsudviklingen ved at kombinere PowerApps, Microsoft Power BI, Power Automate (tidligere Microsoft Flow) og Common Data Service for Apps i en enkelt, samlet platform. 

Og da Power Apps kan tilpasses fuldt ud, kan virksomheder nemt integrere dem i deres eksisterende arbejdsgange og systemer for at opnå maksimal effektivitet. Så hvis du leder efter en kraftfuld værktøjskasse til at fremme den digitale transformation i din organisation, skal du ikke lede længere end til Power Platform.

 

Hvordan kan jeg komme i gang med Power Platform?

Der er et par forskellige måder at komme i gang med Power Platform på, afhængigt af dit erfaringsniveau og den type applikationer, du ønsker at oprette. Hvis du er nybegynder i udviklingen af brugerdefinerede apps og ønsker en nem måde at komme i gang på, kan du prøve at bruge Microsoft Flow, som tilbyder en enkel træk-og-slip-grænseflade, der gør det nemt at komme i gang med at opbygge brugerdefinerede arbejdsgange. Du kan også tage power platform kurser, der kan hjælpe dig til en god start med Power Platform.

Hvis du allerede har en vis erfaring med udvikling af brugerdefinerede apps, eller hvis du ønsker at bygge mere avancerede programmer, kan Power Apps være det helt rette værktøj for dig og din virksomhed.