Prøv kræfter med et SQL kursus

Gennem et SQL kursus kan du styrke dine kompetencer, og komme godt i gang med Microsoft SQL. Microsoft SQL er med andre ord et databasesystem, og gennem et kursus kan du lære, hvordan du håndterer og trækker data ud. Det er særlig relevant for dig, der arbejder i en IT-virksomhed.   

Hvad kan du lære til et SQL kursus? 

Kurset er ideelt for dig, som har en virksomhed, hvor du gerne vil styrke dine medarbejdere i at håndtere data. Mere konkret kan man på et kursus: 

– Lære mere omkring databaseteori

– Lære hvordan man henter data

– Lære hvordan man sorterer data 

– Lære hvordan man filtrerer data

– Blive styrket i at gruppere data

– Lære hvordan du udtrækker data fra tabeller med hjælp af Joins.

Det gode ved SQL kurser er, at de kan tilpasses, så de matcher de kompetencer og det niveau, kurset skal være på. Punkterne herover vil være nogle af de basale ting, man kan gennemgå, når man kommer igennem denne type kursus. 

Hvem udbyder SQL kurser? 

Et af de firmaer der har solid erfaring med SQL kurser er 4D. 4D er en kursus- og konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder med at udvikle deres medarbejderes IT-kompetencer. Det er især en fordel i en tid, hvor vi er blevet mere og mere globale, og hvor meget arbejdet også foregår fra computeren. For som 4D også gør meget ud af, så er systemer og IT kun lige så gode som de medarbejdere, der arbejder med dem.

Nogle af de forskellige SQL kurser som 4D tilbyder er: 

– SQL grundlæggende (indholdet her i vil typisk være de punkter, der er listet her ovenover)

– SQL udvidet

– SQL Basic

– SQL experienced

Der er derfor også rig mulighed for at koble sine medarbejdere på præcis de kurser, hvor deres kompetencer vil blive udviklet bedst muligt. Det er naturligvis også noget, 4D kan rådgive omkring.