På udkig efter fliser?

Er det tid til at få nye fliser i badeværelset? Så Besøg den store fliseudstilling hos Bad & Fliser og se, de mange muligheder. Fliser er ikke bare fliser…

Ved du hvilke fliser du vil have?

Har du besluttet dig for størrelsen på dine fliser? Faconen? Og farven? Eller mangler du inspiration og viden om, hvilke muligheder der er? Besøg den store fliseudstilling hos Bad & Fliser, så bliver du helt sikkert klogere på dit endelige valg af fliser. 

Store eller små fliser?

Størrelsen på dit badeværelse afgør ikke størrelsen på fliserne. Helt store fliser i et lille badeværelse kan få rummet til at syne større, ligesom små fliser i et stort badeværelse kan være det rigtige valg til din smag. Match evt. størrelsen af fliser på væggen med størrelsen af fliser på gulvet for et mere ensartet look. 

Hvilken farve skal de være?

De klassisk hvide fliser findes i mange forskellige nuancer, og du kan nemt matche dem med andre farver i et skønt skak-mønster, eller vælge én væg i en anden farve end de resterende vægge i badeværelset.

Savner du lidt spil på væggen, kan du prøve fliser med mønster – som en kant rundt i rummet, eller på et område. Vær varsom med at sætte mønstrede fliser op overalt i badeværelset… det falder ikke i alles smag og kan påvirke salgsprisen negativt ved et evt. boligsalg. 

Besøg den store fliseudstilling hos Bad & Fliser…

Det er nemmere at forholde sig til at vælge en flise, når der er sat flere op på en væg. På en fliseudstilling kan du se fliserne ophængt og få inspiration til evt. at mixe flere typer fliser. Tag ideerne med på fliseudstilling og se, om ideerne måske kan blive til virkelighed i det store udvalg.

Husk ca. mål på badeværelsesvæggene derhjemme, så du bedre kan vurdere arealet af opsatte fliser på udstillingen i forhold til arealet på dine vægge.