Lækre e-væske smagsvarianter

Hvad er e væske?

E væske er den væske som giver smag til din e-cigaret. Væsken er den,d u damper, og den fås i et væld af forskellige smagsvarianter. Væsken er en blanding af stofferne vegetabilsk glycerin, demineraliseret vand og stoffet propylenglycol som giver fugt og får vanddampen til at ligne røg. Derudover er der tilsat aromastoffer til e væske. Valget af aroma bestemmer smagen, og stoffet er det samme som tilsættes føde- og drikkevarer. Nogle aromastoffer er naturligt fremstillede, imens andre er fremstillet i et laboratorium. I nogle e væsker er der tilføjet nikotin. Har du f.eks. skiftet den almindelige cigaret ud med en e cigaret, er du måske ikke helt klar til at slippe nikotinen. Er det tilfældet, finder du hos ProDamp.dk en guide til nedtrapning, hvor du kan læse om nikotinmængder i e væsker.

Stort udvalg i smagsvarianter

Uden aromastoffet i e væske ville oplevelsen ved at ryge e cigaret ikke være den samme. Hos ProDamp.dk finder du et væld af forskellige smagsvarianter, både de klassiske som f.eks. jordbær, lakrids og pebermynte. Derudover finder du også mere unikke smagsvarianter, herunder bl.a. Jenka Gum, der giver dig muligheden for at genopleve smagen af det klassiske tyggegummi, som mange husker fra deres barndom. Endnu en smagsvariant som de fleste kender, måske fra barndommen eller fra bedsteforældrenes slikskuffe, er blå ugler. De blå bolcher med smag af lakrids og menthol gør det til en fornøjelse at ryge din e cigaret og nyde denne forfriskende lakridssmag.

Selvom e væskerne er blandet på forhånd, er det også muligt at blande sin egen, ud fra de eksisterende e væsker. Har du eksempelvis svært ved at vælge en favorit blandt to e væsker, kan du uden problemer eksperimentere med at blande de to varianter. På den måde er det ikke kun muligt at finde sin favorit e væske, men du kan tilmed selv skabe den.