Lån penge og få luft i økonomien

Det kan virke selvmodsigende at skrive, at man ved at låne kan få luft i økonomien. Ofte betyder et lån jo at man skal af med penge hver måned i afdrag. Men hvis man f.eks. har mange små dyre lån, kan det være en måde at få luft i økonomien at låne et stort beløb og få de små, men dyre lån betalt ud og istedet kun afdrage på et lån.

Et stort lån er ofte billigere i afdrag og du vil derfor få mere luft i økonomien, samtidig med at du har et bedre og billigere lån. Du kan læse mere i en artikel om at låne penge, om fordelen ved at kun at afdrage på et stort lån frem for flere små. 

Find det rigtige lån

Inden du låner er det en god ide at starte med at undersøge de forskellige lånemuligheder. Det kan du f.eks. gøre på en af de mange hjemmesider, der tilbyder at hjælpe dig med at finde 3 lån du kan ansøge og sammenligne. 

Hvis du har planer om at ansøge en online bank kan du med fordel søge mindst 3. Det er hurtigt og nemt at ansøge så de par minutter er givet godt ud. Ved at få en hjemmeside til at anbefale, hvilke 3 du med fordel kan ansøge, da det er lån der kan sammenlignes. Det er som udgangspunkt ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne du skal være opmærksomme på. Er det ikke muligt at tilbagebetale lånet, bør du som udgangspunkt ikke overveje det tilbud.

For at kunne låne skal du have et NemID, en mailadresse og en dansk folkeregisteradresse. Derudover skal du være mindst 18 år. Nogle banker kræver også at du ikke er registreret i RKI, men andre banker godt kan acceptere det. Der vil betingelserne dog være markant anderledes og bero på en individuel kreditvurdering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *