Hvordan kan min psykolog på Østerbro hjælpe mig?

En psykologs arbejde er utroligt alsidigt. Grundlæggende kan man sige at en psykologs fornemste opgave er at hjælpe mennesker til at få det bedre med dem selv.

Arbejdet tager udgangspunkt i en hel masse unikke og individuelle problematikker som varierer fra person til person. Derfor er der ingen one size fits all løsninger når det handler om psykolog behandling. En dygtig psykolog skal kunne håndtere alt fra lette depressioner og eksistentielle kriser til stress, angst lidelser og tilstande som bunder i tidlige traumer.

Derfor vil en psykolog altid tage udgangspunkt i det enkelte menneske og på baggrund af sin faglighed arbejde sig ind til essensen af vedkommendes individuelle og unikke problematikker. I det følgende vil du kunne læse mere om hvad en psykolog kan byde på når det handler om terapeutisk behandling.

Stress terapi hos en psykolog

Rigtig mange mennesker lider af kronisk stress. Stress opstår når vi i alt for lang tid lever under et pres, som oftest affødt af egne eller omverdenens forventninger til vor formåen – og til slut bryder sammen herunder. Hvis du lider af stress kan det udmønte sig i søvnbesvær eller forstyrrede søvn mønstre, uforklarlige og vedholdende smerter og spændinger i kroppen, manglende appetit, angst lignende anfald og gråd labilitet.

Hvis stress ikke bliver behandlet og taget alvorligt kan det faktisk være rigtig farligt. Og når din læge først har sat dig i gang med en stress behandling kan du med stor fordel supplere denne med meta kognitiv terapi hos en psykolog.

Lad din psykolog hjælpe dig med din depression

En anden folkesygdom blandt danskerne er depression. Her kan en psykolog hjælpe dig med at skabe nye livs perspektiver således at du kan få et mere positivt syn på din situation. Dette kan hjælpe dig med at se lys for enden af den lange, mørke tunnel.

Læs mere om psykolog behandling på https://www.larsbjarno.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *