Gulvlamper – stilfuld lyssætning til dit hjem

Brænder du for lækker indretning? Er du typen, som sluger det ene bolig magasin efter det andet, og følger du også med på diverse boligindretnings blogs for at se de seneste trends? Så har du nok luret, at der er sket en enorm udvikling inden for belysning af boligen. Fra at være en sekundær faktor i forhold til det øvrige decor, er designer lamper gået hen og blevet statements i sig selv. Bordlamper, pendler, væglamper, loftlamper og i særdeleshed gulvlamper er blevet vigtige udtryksformer for designere, som allierer sig med de helt store producenter for i samarbejde hermed at skabe smukke, skulpturelle lamper med helt unikke og personlige udtryk.

Designer gulvlamper fra anerkendte producenter

Et eksempel herpå ses hos den italienske producent Flos, som er gået i ledtog med designeren Jasper Morrison om at kreere den enkle og særdeles veldesignede Glo-ball serie. Glo-ball findes som gulvlampe såvel som loftlampe, pendel, bordlampe og væglampe, og du kan placere den smukke og raffinerede Glo-ball næsten hvor som helst i rummet. En Glo-ball gulvlampe passer ind i stort set alle indretnings stilarter – fra sin plads i hjørnet, ved trappe afsatsen eller måske i en nedlagt kamin spreder den eksklusive Glo-ball gulvlampe sit blide og nærmest organiske lys, på én gang diskret og skulpturel.

Find din raffinerede designer gulvlampe online

Du kan finde samtlige designer lamper i Glo-ball serien fra Flos hos andlight.dk, sammen med over seks tusind andre lamper af alle typer og modeller fra adskillige velrenommerede producenter – danske såvel som internationale. Blandt de mest kendte brands, du finder i den online shop på andlight.dk, er Please Wait to be Seated, RestartMilano, roommate, Royal Botania, Schottlander, Secto, Serge Mouille, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Cph Lighting, Darø, David Trubridge, decode, Design by Us og Design House Stockholm.