Forny dit gulv med en gulvslibning

Trænger dit trægulv til nyt liv? Måske ved du ikke rigtigt, om det er nødvendigt at skifte det ud med et nyt gulv, eller om du skal få det slebet. Du kan spare en del ved blot at få det slebet, og gulvet kan komme til at se rigtigt flot ud igen. GulvKanonen kan hjælpe dig med at vurdere gulvet og give en pris på, hvad en eventuel slibning vil koste. 

Gode råd

Først og fremmest har de tre råd:

– Undgå at vælge en billig gulvmand. Måske er de billige, fordi de gør arbejdet for hurtigt eller ikke har erfaring, og så kan det ikke betale sig at spare på prisen. 

– Tjek gulvsliberens vurdering fra kunder på nettet. En erfaren gulvsliber bør have mere end 50 vurderinger på nettet. 

– Få en god rådgivning. Den professionelle rådgiver kender forskellige typer gulvoverflader, så du kan prøve at høre, hvad gulvsliberen siger i forhold til efterbehandling.

3 års garanti på gulvet – og gode anmeldelser

Hvis du vælger GulvKanonen i Hvidovre er du garanteret et flot nyslebet trægulv, du kan nyde i mange år. Derudover også rådgivning, f.eks. om hvordan du vasker og vedligeholder dit gulv. De mener, det er vigtigt at kommunikere godt med deres kunder, der jo kan have særlige behov i forhold til kæledyr, der slider på gulvene, flere små børn med legetøj osv.

Hvis du derimod selv sliber gulvet, står du selv med ansvaret for resultatet. Vælg hellere GulvKanonen, der har over 10 års erfaring. De giver 3 års garanti og efterlader gulve med fornyet slidstyrke og med efterbehandling, der fremhæver træets flotte strukturer. 

De har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot, og kunder beretter om effektivt arbejde, flotte resultater og god service. F.eks. udtaler kunden Jeppe at GulvKanonen var nemme at lave aftale med, og at de forklarede, hvad de ville gøre, inden du begyndte gulvslibningen. Jeppe har også fået en god rådgivning om efterbehandling.