Find lækre ansigtsmasker online

Er din hud trist og ude af balance efter en lang vinter? Så kan du give den nyt liv med en ansigtsmaske.

Hvilken type ansigtsmaske skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge en ansigtsmaske bør du tage udgangspunkt i din hudtype. Hvis din hud er tør og sart, med tendens til rødmen, har den brug for næring. Til dette formål kan du få en blid og lækker ansigtsmaske med vitaminer, som kan trænge dybt ned i din huds ydre lag og mætte dem med fugt. Du vil blive overrasket over det flotte resultat, som er en levende og smidig hud med en flot, ungdommelig glød.

Den fedtede hud med tendens til urenheder skal bruge en rensende maske. Du kan her vælge en af de såkaldte peel off eller rub off masker, som enten trækkes eller rulles af ansigtet hvorved de tager urenhederne med sig. Du kan også bruge en ansigtsmaske som indeholder aktivt kul, som binder sig til fedt og urenheder og fjernes ved afskylning. Og den lidt slappe og triste hud kan få nyt liv med en opfriskende ansigtsmaske, som kan indeholde pebermynte eller mentol, som stimulerer blodomløbet.

Hvor kan jeg købe ansigtsmasker online?

Hvis du leder efter lækre ansigtsmasker som passer præcis til din hudtype kan du med fordel tjekke Sephora. Sephora er en velkendt kosmetik kæde, som findes i mange kendte stormagasiner. Og du kan også handle online hos Sephora.

Den online shop på sephora.dk byder på et stort og velassorteret udvalg af ansigtsmasker fra anerkendte brands så som Aveda, Caudalie, Clinique, DIOR, Egyptian Magic, Embryolisse, Fresh, Glamglow, GUERLAIN, Lancôme, Milk Makeup, Ole Henriksen, Origins, REN, Clean Skincare, Rituals, Rodial, Sephora Collection, Shiseido, Swiss Clinic og Youth To The People.

Hos Sephora får du adgang til en sand mangfoldighed af skønheds produkter – se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *