Find de bedste håndkøbsprodukter på dit lokale apotek

Et velassorteret og veldrevet apotek i lokalområdet er en kæmpe fordel. Ikke kun hvis du er akut eller kronisk syg – alle mennesker kan have glæde af den gode vejledning af det meget specifikke sortiment, man finder på et godt apotek. Et apotek har nemlig ikke udelukkende til opgave at udlevere læge ordineret medicin på recept – det skal også kunne levere god og faglig valid vejledning i forhold til indtag af denne.

Til dette formål er der altid til et godt apotek knyttet en farmakonom eller flere, som altid er up to date med det nyeste inden for medicin – håndkøbs varianter såvel som de receptpligtige – og kan oversætte lægens vejledninger til forståeligt dansk over for kunderne.

Dit apotek kan hjælpe dig med mange forskellige produkter

Ud over receptmedicin og håndkøbsmedicin (for eksempel allergipiller, lette smertestillende medikamenter, næsespray mod forkølelse og lignende), forhandler apoteket også et væld af andre produkter. Når du køber naturmedicin, kosttilskud og naturlægemidler på apoteket, er du 100% sikker på, at disse er godkendt af samtlige instanser foruden apoteket selv. Dette er din sikkerhed for, at du kun får de bedste produkter. Dit lokale apotek fører med stor sikkerhed også et stort udvalg af ikke-spiselige produkter – for eksempel bandager, plaster, forbindsstoffer og andre effekter til sårpleje.

Du kan også være helt tryg ved at købe produkter til personlig pleje og hygiejnemæssige formål på apoteket, som kun fører allergivenlige og gennemtestede sæber, cremer lotions – og selvfølgelig alt til barn og baby. Skal du på ferie, kan det dygtige personale på dit apotek rådgive dig vedrørende solbeskyttelse, insektspray, produkter til forebyggelse af feriemave samt hvilke vaccinationer du bør få foretaget forud for din rejse, skulle denne gå til et mere eksotisk område. E

r du bosiddende i Randers, kan du vælge imellem hele tre forskellige apoteker. Læs mere på randersapotek.dk