Færre smerter med regelmæssig massage

Går du rundt og føler dig træt i hverdagen, og er du ofte plaget af smerter eller ubehag i kroppen? Så burde du overveje at booke tid hos en dygtig massør, som kan give dig en helsebringende massage.

Hvordan kan massage hjælpe mig?

Langt de fleste mennesker har glæde og gavn af regelmæssig massage. Uanset om du sidder på et kontor hele dagen eller om du arbejder i industrien, produktionen eller som håndværker bruger du hver dag din krop på en måde som måske ikke altid er lige hensigtsmæssig i forhold til din sundhed og dit generelle velvære.

Rigtig mange dårligdomme så som stivhed i ryggen, spændinger over lænden, hold i nakken, indeklemt iskias nerve eller diskusprolaps opstår som følge af dårlig arbejdsstilling og der af følgende overbelastning. Og selv om du træner eller dyrker motion er dette sjældent tilstrækkeligt til at råde bod på dette.

Her kan en massage med jævne mellemrum være til stor nytte. Med en massage kan du så at sige nulstille kroppen og få fornyet energi. En god massage styrker kroppens naturlige cirkulation og fremmer udskillelsen af affalds stoffer. Samtidig skabes der øget blod gennemstrømning i musklerne hvilket betyder at de får mere ilt.

Muskler, som får den rette næring, vil bedre kunne støtte kroppen og udføre deres arbejde korrekt.

Massage kan bidrage til opløsning af de smertefulde myoser som opstår som følge af spændinger, og dermed bidrage til at nedbringe de smerter der plager dig på daglig basis. Allerede efter første massage behandling vil du kunne mærke en markant forskel. Du vil opleve en bedre nattesøvn og vågne mere frisk og udhvilet end før. Og efter et forløb med jævnlig massage vil de langsigtede virkninger i form af mere energi og overskud samt en bedre krops holdning begynde at vise sig.

Du får den bedste massage på Frederiksberg hos Kiropraktisk Klinik – læs mere på kiropraktor-frederiksberg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *