Få råd og vejledning ved valg af nye vinduer

advertorial

Skal du have nye vinduer kan du med fordel starte med at få en glarmester eller tømrer til at komme forbi og komme med råd og vejledning. Som udgangspunkt anbefales det at det er en professionel der udskifter dine vinduer. Både så du ikke risikere at de falder ud, men også for at sikre at de sidder korrekt. Gør dine vinduer ikke det kan holdbarheden blive mindsket.

En anden god årsag til at få en professionel involveret er at de kan se muligheder som du måske ikke selv har været opmærksom på. At du f.eks. ikke er begrænset til at få samme type vinduer i som du har nu. Det kan være at du f.eks. kan få fastkarmsvinduer og derfor få mere lys eller en hel anden type vinduer, end dem du har nu. Måske endda en terrassedør i stedet for. Mulighederne er mange.

Få råd og vejledning om vedligeholdelse

Når man har bruge måske endda mange penge på nye vinduer, er man også interesseret i at de holder længere. Det gør man ved at vedligeholde dem og sikre at de ikke bliver ramt af fugt. Nye vinduer betyder som udgangspunkt bedre isolering og jo bedre en bolig er isoleret, jo svære vil fugt have at komme ud af boligen og du kan risikere at blive ramt af skimmelsvamp. 

Derfor er det vigtigt at du får luftet ud flere gange om dagen. Der skal luftes ud mindst to gange dagligt og i 5-10 minutter og det er ikke nok at der skal være et vindue på klem, der skal være gennemtræk. Du skal ikke være nervøs for at fyre for gråspurvene, ved at have vinduerne åbne om vinduerne. Jo mere fugt, jo svære er det at varme boligen op, så du vil kunne se det positivt på din varmeregning at du har fået skiftet vinduer og husker at få luftet ud.